Karadenizliler Terör Olaylarını Protesto Etti

Eskişehir Karadenizliler Derneği son zamanlarda yaşanan terör olaylarını, konvoy yaparak protesto etti. Protesto Espark önünde yapılan açıklamanın ardından son buldu.

Karadenizliler Terör Olaylarını Protesto Etti
Ülkenin her yerinde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için toplandıklarını anlatan Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, yayla şenliğindeki tüm eğlenceleri gelen şehit haberleri üzerine iptal ettiklerini söyledi.

Karadenizliler olarak Doğu’da görev yapan bütün askerlerin, polislerin, korucuların ve vatandaşların yanında olduklarını belirten Akyüz, "Bugün o şehit ailelerinin başına gelenler yarın hepimizin başına gelebilir. Bütün istediğimiz Türkiye’de terörün bir an önce bitmesi, insanlarımızın ölmemesidir. Bu isteğimiz durduğumuz yerde ve oturduğumuz yerde olmayacak. Hepimizin tavrını ve tepkisini göstermesi lazım. Biz burada açıklama yaparken caddeden yürüyüp gitmememiz lazım. Gerçekten herkesin tepki göstermesini bekliyoruz. Biz sonuna kadar terörün karşısındayız. Terörle mücadelede bize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

Kaynak: İHA