'Epilepsiye Objektif Ol'

İSTANBUL - Epilepsi hastalığına dikkat çekmek amacıyla  sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan gerçekleştirilen "Epilepsiye Objektif Ol"  fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ındaki etkinlikte konuşan Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı Prof. Dr. Candan Gürses, yarışmayla halkta farkındalık yaratarak hastaların sosyalleşmesini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Gürses, epilepsi ile ilgili farklı sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini belirterek,  amaçlarının epilepsi hastalarının ötekileştirilmesinin önüne geçmek olduğunu sözlerine ekledi.

Yarışmada 6-11 yaş kategorisinde İrem Usta birinci, Yade Kızıl ikinci ve Egemen Battal üçüncü olurken, 12-17 yaş kategorisinde Bengisu Köksal birinci, Özge Nur Özcan ikinci ve Behram Dosdoğru üçüncü, 18 yaş ve üzeri kategoride Burcu Aycan birinci, Hüseyin Bostancı ikinci ve Mehmet Dağ üçüncü oldu.

Yarışmacılar ödüllerini Gürses, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, Sanofi Türkiye Uzman ve Birinci Basamak Tedavi İş Birimi Direktörü Hülya Yalın ve Sanofi Türkiye Kurumsal İşler ve İletişim Direktörü Hande Göksoy’un elinden aldı.

Kaynak: AA