MHP Bilecik İl Başkanı Gürses Açıklaması

"Terör nereden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın terörün, teröristin ve o teröre ortak olanlara Allah en kısa sürede cezasını versin"

MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, yaşanan terör olaylarını kınayarak, şehitlere rahmet, Türk milletine ve ailelerine başsağlığında bulundu.

Gürses, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden sonra azan terörün tek müsebbibinin, yıllardır sürdürülen sözde çözüm süreçleriyle, terörü ve teröristi öne çıkaran, onlarla her platformda ve silahların gölgesinde pazarlıklar yapan, AK Parti hükümeti olduğunu iddia etti.

Terörün yaklaşık 30 yıldır devam ettiğini kaydeden Gürses, şunları bildirdi:

"Son iki aydan beri iyice azan PKK terörüne, 70 günde 60'a yakın kurban verilmiştir. Ülkede hiç kimsenin burnu kanamasın, hiç kimse terörden can vermesin, her kesimin refah payı artsın, ülkemiz de huzur hakim kılınsın. Devletimiz demokrasi kuralları çerçevesinde medeni bir şekilde yönetilsin. Terör nereden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın terörün, teröristin ve o teröre ortak olanlara Allah en kısa sürede cezasını versin. Vatan ve milletimiz için can veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyoruz."
Kaynak: AA