Başkan Karabacak'tan Maratona Davet

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısı’na katıldı.

Başkan Karabacak'tan Maratona Davet
Kocaeli’de düzenlenen Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, protokol üyelerini 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na davet etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na davet ederek göğüs numaralarını verdi.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan maraton için hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Başkan Karabacak, “Şu ana kadar değişik ülkelerden 920 profesyonel atlet kayıt yaptırdı. Maratonun yanı sıra aynı gün halk koşusu da yapılacak. Tüm bölge halkını maratona davet ediyoruz. Maratona kayıt yaptırmak isteyenlerin belediyesin internet adresinden kayıtlarını yapabilecekler. Bunun yanı sıra okullar, bilgi evleri ve Darıca Belediyesi başta olmak üzere değişik noktalara kurulan standlarda da halk koşusu kayıtları devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA