Bosna Çeşmesi Dikkat Çekiyor
Havran Belediyesi İlçede başlattığı çevre düzenlemesi kapsamın çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken yapılan hizmetlerde estetiğe ve tarihi değerlere ayrı bir önem ve özen gösteriyor.

Körfezde çeşmenin emsalinin olmadığını belirten Başkan Emin Ersoy “Halkımız çeşmenin sabırsızlıkla merak içinde tamamlanmasını bekliyor” dedi.
Ersoy “Çeşme tamamlandıktan sonra Hamambaşı meydanına estetik olarak ayrı bir güzellik katacak. Tüm çalışmalarımızda estetiğe büyük önem veriyoruz. Toplumlar kökleri ile var olur. Osmanlı dünyanın her köşesine hizmet götürmüş eserler bırakmış. Balkanlara uzun yıllar hükmeden Osmanlı Bosna Hersek’te Bosna adını verdiği bu çeşmelerden yapmış bizlerde Osmanlı döneminden kalma eserleri ilçemizde projelerimizle örnek alarak hayata geçiriyoruz”dedi.
