Dadaloğlu Mahallesi'nde Yol Sorunu Kalmadı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bugüne kadar verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini belirterek, "Ben hiç bir zaman vatandaşlarımıza yerine getiremeyeceğim bir söz vermedim. Ne yapacağız dedimse bunu büyük ölçüde gerçekleştirdik. Devam eden projelerin tamamlanmasıyla verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmiş olacağız" dedi.

Dadaloğlu Mahallesi'nde Yol Sorunu Kalmadı
Dadaloğlu Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu, yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti.

Görev yaptığı süre içerisinde 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol çalışması yaptığını belirten Çelikcan, "Bugüne kadar 435 bin ton asfalt çalışması yapıldı. Yüreğir’de yol sorunun büyük ölçüde çözdük. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz" diye konuştu.

Yüreğir’in bütün mahallelerinde bundan önce yol çalışması yapıldığını belirtenÇelikcan, "Geçtiğimiz yıllarda öncelikli olarak çok acil ihtiyacı olan yerleri tamamladık. Şimdi ise girdiğimiz mahallelerin yol sorununu bitirip öyle çıkıyoruz. Yollarımız tertemiz oluyor" dedi.

Yol ekiplerinin yeni yolların açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi işlerine devam ettiğini vurgulayan Çelikcan, "Ekiplerimiz bir tarafta kaplama çalışmasını devam ettirirken diğer taraftan da köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Yüreğir’in bütün mahallelerine eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Dadaloğlu Mahalle Muhtarı Abdulvahap Alyar ve vatandaşlar Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve ekibine teşekkür ettiler. Yollarının tertemiz olduğunu söyleyen Alyar, "Mahallemizin uzun yıllar yol sorunu olmayacak. Bütün sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA