Erdemli'de Kick Boks Gecesi
Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kick Boks Şampiyonlar Gecesi, çetin mücadelelere sahne oldu.

Bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Tollu, “Bu etkinliklerle birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmayı da hedefliyoruz” diye konuştu.
Tollu, belediyeciliğin sadece yol ve su gibi fiziki hizmetlerden ibaret olmadığını vurgulayarak, aynı zamanda Erdemli Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında da son derece güzel hizmetler yaptığını söyledi.
İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler dolayısıyla Erdemli Belediyesi’ni tebrik etti. Gecede konuşan Kocamaz, Gaziler Günü’nü kutlarken, milletin birlik ve beraberlik ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Gecede Dünya Şampiyonu Milli sporcu Funda Alkayış, İranlı rakibi Fatemah Ezemi karşısında maçı zorlanmadan kazanarak birincilik kupasını kaldırdı. Gecenin en dikkat çeken karşılaşması Milli Sporcu İsmail Uzuner ile İranlı rakibi Mostafa Rajabi arasında gerçekleşti. Uzuner’in puan farkıyla kazandığı karşılaşma çetin geçti. İzleyenlerin uzun süre unutamayacağı karşılaşmayı Uzuner puan farkıyla kazandı.
