CHP Silifke'de Görev Dağılımı Yapıldı
Olağan kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütünde görev dağılımı yapıldı.

Kongrede mevcut başkan Bünyamin Uçar, 268 geçerli oyun tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, parti içerisindeki görev dağılımı da tamamlandı.
Buna göre Zarif Korkmaz ilçe sekreteri olurken, Mustafa Şimşek Sayman, Serpil Coşkun Eğitim Sekreteri, Ezgi Demirtaş Bilişim Sorumlusu, Ersin Servi Esnaf ve İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Cengiz Deveci Kırsal Bölge ve Üreticilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Emin Zahir Okdemir Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Münevver Sarımsakçı ise Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Örgütü’nün yerel seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde de büyük bir başarı yakalayacağını sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Bünyamin Uçar; ‘Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Delegelerimiz ve Yönetim kurulu üyelerimizle düzenli bir çalışma içerisindeyiz. Halkımız artık gerçekleri görüyor ve biliyor. Olağan kongremizin ardından yoğun bir çalışma içerisine girdik. Sorumluluğumuz bu defa büyük ve daha önemli. Yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize kolaylıklar diliyorum’ dedi.
