'Kocan Kadar Konuş' Filmi İsviçre'de

Şebnem Burcuoğlu'nun çok satan aynı isimli kitabından uyarlanan film, Cenevre'de izleyicilerle buluştu

CENEVRE - Şebnem Burcuoğlu'nun çok satan aynı isimli "Kocan Kadar Konuş" kitabından uyarlanan film, İsviçre'nin Cenevre kentinde sinema severlerle buluştu.

Türkiye’de çok satan "Kocan Kadar Konuş" kitabından beyaz perdeye uyarlanmış özel film gösterisi Türkçe versiyon ve Fransızca alt yazılı olarak kitabın yazarı Burcuoğlu’nun eşliğinde Cenevre'de gösterildi.

Film, 30 yaşına gelmiş ve şimdiye kadar karşı cinsle sağlıklı bir ilişki kuramamış Efsun'un (Ezgi Mola) yıllar sonra lise aşkıyla karşılaşmasını ve aile üyelerinin verdiği direktiflerle onu evlenmeye ikna etme çabası sırasında başına gelenleri konu alıyor.

Özel gösterim sonrasında, AA muhabirine açıklamada bulunan Burcuoğlu, "Dün ve bugün İsviçre Türk Derneği (Association Suisse-Turquie) Başkanı İnci de Boccard-Özalp aracılığıyla Cenevre'de Kocan Kadar Konuş severlerle bir araya geldik. Organizasyon, THY sponsorluğunda gerçekleşti ve özel bir sinema kapatılarak yaklaşık 80 kişiyle filmi izledik. Benim için gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu" dedi.

"Kocan Kadar Konuş 2 - Diriliş" adlı ikinci filmin de çekimlerinin tamamlandığını ifade eden Burcuoğlu, filmle ilgili bazı ipuçları da verdi. Burcuoğlu, "Türkiye'de 1 Ocak'ta vizyona giriyor. Zaten yıldız oyuncularımız var. İkinci filmde de sürpriz bir ismimiz var. O da Hümeyra. İlk filmde kız tarafını tanıdık, ikinci filmde de erkek tarafını tanıyacağız. Orada da Hümeyra erkeğimizin babaannesi olarak karşımıza çıkacak" diye konuştu.
Kaynak: AA