AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti’de bayramlaşma bugün yapıldı. AK Parti’nin bayramlaşma programına Başbakan Başdanışmanı Taha Özhan dışında milletvekilleri tam kadro katıldı. Yapılan konuşmalarda terör lanetlendi.

AK Parti'de Bayramlaşma
AK Parti’nin bayramlaşma programı Dede Korkut Restoran’da yapıldı. Bayramlaşmaya AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşma yapan Hakan Kahtalı, PKK terör örgütünü kınarken, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

AK Parti Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan da İslam coğrafyasında ve ülkemizde yaşanan olaylar nedeniyle dua istedi. AK Parti Malatya milletvekili Bülent Tüfenkçi ise, “Ülkemiz gerçekten bir sırat köprüsünden geçer duruma geldi. maalesef istikrar bozulunca her yönde birtakım sıkıntılarında doğması doğaldır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar da, “Yeni bir seçim kampanyasının startını bayramda verme lütfunu veren allama hamdolsun. İyi bir hızla yeni bir coşkuyla başlayacağız inşallah ve sonucunda da yine böyle coşkulu mutlu bir günde 1 kasım akşamı aynı mutlulukla bu neticeyi alacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin konuşmasında seçimlere değinerek, 1 Kasım seçimlerinin istikrarın miladı olacağını söyledi.



AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, “Geçen seneden itibaren başladığımız süreçte baktığımız da AK Parti’nin çok yeni bir değişimi vardı. Bu değişim ve dönüşümün üstünden bir sene geçti ve bir sene sonra Kurban Bayramında yine başbakanımızla çıktığımız yolda yeni bir seçim sürecine giriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA