Bakanlar Kurulu Toplandı
Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Tuğrul Türkeş, masada ilk kez AK Partili kimliğiyle yer aldı.

TÜRKEŞ, AK PARTİ ADAYI OLMASININ ARDINDAN İLK KEZ MASADA
Tuğrul Türkeş, 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti’nin Ankara adayı gösterildi. Bundan önceki süreçte geçici Bakanlar Kurulu’nda masaya MHP’li bir isim olarak oturan Türkeş, AK Parti’den aday gösterilmesinin ardından masaya ilk kez AK Partili bakan olarak oturdu.
GEÇİCİ SEÇİM HÜKÜMETİNİN SON TOPLANTISI OLMASI BEKLENİYOR
Seçim çalışmaları nedeniyle Başbakan Davutoğlu ve bakanların sahada olması nedeniyle bu toplantının da seçim hükümetinin son toplantısı olması bekleniyor.
YAZ SAATİ UYGULAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
1 Kasım seçimlerinin gün ışığında ve güvenlik içinde geçebilmesi için 24 Ekim gecesi sona erecek "yaz saati" uygulamasının uzatılacağı yönünde açıklamalar vardı. Bu kapsamda 24 Ekim’den 8 Kasım’a alınan kış saati uygulamasına ilişkin resmi açıklamanın da toplantıdan sonra yapılması bekleniyor.
