BTSO'dan Teröre Bayraklı Tepki

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ‘teröre hayır kardeşliğe evet’ buluşmasına destek veren BTSO, Bursa’da Kapalı Çarşı esnafına ve çarşıdaki vatandaşa Türk bayrağı dağıttı.

BTSO'dan Teröre Bayraklı Tepki
Teröre karşı birlik içinde tepki gösterilmesi için BTSO, Bursa Kapalı Çarşı esnafı ve çarşıdaki vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ‘teröre hayır kardeşliğe evet’ buluşmasına destek veren BTSO, iş yerlerini ay yıldızlı Türk bayrağı ile donatmaya başladı.

Esnafa Türk bayrağını takdim eden Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, “Türkiye olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Milletçe birbirimize daha sıkı sarılmalı, birlik ve beraberliğimizi daha güçlü bir şekilde hissettirmeliyiz. Kahraman vatan evlatlarımızı şehit vermenin hüznünü yaşarken, kaos ortamı oluşturarak bundan faydalanmak isteyen kesimlere kesinlikle taviz vermemeliyiz. Gün, ortak değerlerimizin etrafında buluşma günüdür” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önderliğinde başlatılan “teröre hayır kardeşliğe evet” buluşmasına BTSO olarak büyük destek verdiklerini ifade eden Topuk, “Cumhuriyet tarihimizin en büyük sivil toplum hareketlerinden birine katılarak, kardeşliğimizi dosta, düşmana bir kez daha ilan edeceğiz. Başta çarşı esnafımız olmak üzere binlerce işyerine şanlı bayrağımızı dağıtmaya başladık. Rengini aziz şehitlerimizin kanından alan bayrağımızın her yerde yine büyük bir gururla dalgalanmasına vesile olmaktan onur duyuyoruz. Ankara’da Sıhhiye Meydanı’nda teröre hayır, kardeşliğe evet yürüyüşünde yerimizi alacağız. Terörü bir kez daha lanetliyor, hain saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimizi ve polislerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım ise, yıllardır terör konusundaki tepkilerinin hiç bir zaman eksik tutmadıklarını bu dönemde de tutmayacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA