Kirazlı Koru Evleri'nin Temeli Atıldı

Sektörün iki önemli firması Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar’da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edecekleri ’Kirazlı Koru Evleri’nin tanıtım ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kirazlı Koru Evleri'nin Temeli Atıldı
Sektörün iki önemli firması Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar’da ortak bir konut projesine imza attı. İlçenin merkezinde 11 dönümlük arazi üzerine (sosyal ve yeşil alanı ile 232 adet konut olarak) konumlandırılan ’Kirazlı Koru Evleri’nin 12 Eylül’de tanıtım ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene, Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz ile yoğun bir davetli grubu katıldı.

Törende konuşan Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Kirazlı Konut Evleri’nin 43 yıllık deneyimi olan Tanışlar Grubu’nun en prestijli konut projesi olduğunu söyledi ve “İyi yerde, doğru lokasyon ve A Plus olan projemize talepler gelmeye başladı.

Satışlara başladık. Çünkü insanlar ev alırken öncelikle firmanın güvenilir olmasına çok dikkat ediyor” ifadelerini kullandı. Tanış, yurtdışından da özellikle Körfez ülkelerinden projeye yoğun talep olduğunu kaydetti.

Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz da yaptığı açıklamada, Kirazlı Koru Evleri’nin çevreye duyarlı bir proje olduğunu kaydederek, “Eski bir motor fabrikası olan arazideki tüm ağaçları koruduk. Enerji tasarrufuna ve yeşil alana ağırlık verdik. Ayrıca basit ve kullanışlı olarak planlandı. Bu sitede yaşayacak insanların tüm ihtiyaçlarına tüm sosyal tesislerimiz ile cevap verdik” dedi.

Atilla Yılmaz, Kirazlı Koru Evleri’nin Bağcılar’da kentsel dönüşüm projesi olduğuna da dikkat çekerek, “Bu kapsamda bölgeye büyük katkı sağlayacaktır" ifadesini kullandı.

PROJE 2017 YILINDA TESLİM EDİLECEK

11 dönümlük alan üzerinde, 7 bin 800 metrekare yeşil alana sahip Kirazlı Koru Evleri 2017 yılında teslim edilecek. Projenin diğer özellikleri ise metroya 400 metre mesafede bulunması, Türk hamamı, sauna ve buhar odası, açık çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, 620 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru yer alıyor. Projede, yangın, hırsızlık ve gaz alarmı, akıllı intercom sistemi bulunmasının yanında her daire 1 araçlık kapalı otopark ve misafir otoparkı sahip olacak. Ayrıca konut fiyatları 330 bin TL’den başlayacak
Kaynak: İHA