Vizyon Koleji'nde En 'Şirin' Gösteri

Vizyon Koleji’nde çocuklar için ücretsiz düzenlenen Şirinler gösterisine yoğun ilgi nedeniyle ek seans ilave edildi.

Vizyon Koleji'nde En 'Şirin' Gösteri
Çocuklar tarafından ilgiyle izlenen Şirinler, Vizyon Kolejine misafir oldu. Vizyon Koleji Beylikdüzü/Esenyurt Kampüsünde düzenlenen ücretsiz gösteriye, Vizyon Koleji öğrencilerinin yanı sıra tüm öğrenciler davet edildi. Yüz boyama ve çeşitli hediyelerle renklenen etkinliğe, çocukların yoğun ilgisi nedeniyle ek seans ilave edildi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Vizyon Koleji Genel Müdürü Abdulkadir Özbek, veli ve öğrencileri selamladığı konuşmasında “Okulların açılmasına sayılı günler kala, öğrencilere moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlediğimiz Şirinler gösterisini, sosyal sorumluluk ilkemiz gereği sadece okulumuz öğrencileri değil, çevremizde bulunan tüm öğrencilere açık olarak düzenledik. Benzer etkinlik ve çalışmalarda yeniden birlikte olmayı dileriz” dedi.

Şirin kostümleriyle sergiledikleri müzikal tiyatro ile çocuklara keyifli dakikalar yaşatan Şirin Baba, Şirine, Gözlüklü Şirin, Süslü Şirin, Sakar Şirin ve Gargamel, gösterinin sonunda çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Kaynak: İHA