Başkan Danışmanı Ünlü, Dünya Evine Girdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lütfü İhsan Ünlü, Zeynep Yılmaz ile evlendi. Palan Otel’de düzenlenen düğün merasimine seçkin davetli topluluğu katıldı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere önemli devlet büyükleri, düğün merasimine telgraflarıyla renk kattı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, görkemli gecede danışmanının nikâhını kıydı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin,

Evliliğin önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, “Kur’an-ı Kerim’de ve hadislerde evlilik emredilmiş ve teşvik edilmiştir. Birlikte yaşama kültürünün en büyük örneklerinden biri olan evlilik; dünya hayatının mutluluğu ile ebedî hayatı kazanmaya vesile olan ilâhî bir nimettir. Evlilik, ailenin temel taşıdır” dedi.
Sekmen, evlilik cüzdanını damat ve geline verdi. Başkan Danışmanı Lütfü İhsan Ünlü’yü mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Başkan Danışmanı Ünlü, düğün merasimine iştirak eden başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.
Bu arada Damat Ünlü’nün nikâh törenine ay yıldızlı Türk bayrağıyla girmesi davetlileri duygulandırdı.
