Kurtuluş'ta Terör Protestosu

Kurtuluş Caddesi’nde toplanan kalabalık, terör saldırılarını protesto etti. Caddeyi trafiğe kapatan grup, Türk bayrağı açarak slogan attı.

Kurtuluş'ta Terör Protestosu
Türkiye genelinde son zamanlarda meydana gelen terör saldırılarının ardından Kurtuluş Gençlik adlı grup, terörü protesto etmek için yürüyüş düzenlendi.

Kurtuluş Caddesi’ni bir süre trafiğe kapatan grup, Türk bayrağı açarak slogan attı. ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ şeklinde sloganlar atarak ara sokaklardan ilerleyerek Halaskargazi Caddesi’ne doğru yürüyen kalabalık burada saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu. Daha sonra “Bir ölürüz bin doğarız, şehidim hakkını helal et bize” şeklinde slogan atan kalabalık, yaşanan terör olaylarında şehit düşen polis ve askerler için yoklama alınmasının ardından Halaskargazi Caddesi’ne doğru ilerledi. Grup, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şişli İlçe Başkanlığı binası önünden geçtiği esnada ise binadakileri ıslıklarla protesto etti.

Gerçekleştirilen yürüyüşe çevredeki vatandaşlar sloganları ile eşlik ederken, yürüyüş esnasında gruba yoldan geçen araçlar da korna çalarak destek verdi.
Kaynak: İHA