İhsaniye Teröre Karşı TEK Yürek Oldu

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesinde terör olayları yapılan Türk bayraklı yürüyüşle protesto edildi. Protestoya İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’un yanı sıra Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin ile Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu da katıldı.

İhsaniye Teröre Karşı TEK Yürek Oldu
Son zamanlarda meydana gelen ve Türkiye’yi yasa boğan terör saldırıları, İhsaniye’de protesto edildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı terörü protesto yürüyüşü hakkında bilgi veren İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, yürüyüş sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İhsaniye’de merkez ve köylerden gelen vatandaşların büyük katılımıyla bayrak yürüyüşü yapıldı. Kayıhan Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şahin ve Döğer Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ulu da yürüyüşe katılarak bizlerle beraber oldular. Zor günlerin yaşandığı ülkemizde terörü ve teröristleri destekleyen kişi, kurum ve kuruluşları protesto ettik. Güvenlik kuvvetlerimize desteğimizi haykırdık. Allah düşmana fırsat vermesin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin."

Açıklamaların ardından yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi.
Kaynak: İHA