Trabzon Emniyeti'nde Terfi Heyecanı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde 7 müdür terfi alarak rütbe taktı.

Trabzon Emniyeti'nde Terfi Heyecanı
Terfi alanlar arasında yer alan ve 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Şermin Köksal’ın apoletini Trabzon İl Emniyet Müdürü olan eşi Murat Köksal taktı.

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen terfi törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile terfi alan müdürler ve aileleri katıldı.

Terfi alan emniyet müdürlerine yeni rütbelerini takan Vali Öz, “Rütbeler yükselirken görev ve sorumluluklarda artıyor. Ancak bu programı buruk yapıyoruz. Yaşadığımız terör süreci bizlere görev ve sorumluluğumuzun ağırlığını bir kez daha hatırlatıyor. Bu süreçte şehitlerimiz ve gazilerimiz oluyor. Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Terörle mücadelede güvenlik birimlerimizin büyük bir kabiliyet kazandığını belirten Vali Öz, son yaşanan terör olaylarına da değinerek, “Bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya ancak burada dik durmak, güçlü olmak zorundayız. Terörle mücadelede ciddi mesafeler alındı. Bazı provokasyonların, yanlış bilgilendirmelerin internet ve sosyal medya aracılığı ile insanların farklı yönlere yönlendirildiğini de maalesef üzüntüyle görüyoruz. Birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize, bu topraklarda bin yıldır ortak yaşama kültürümüze bir şekilde düşmanlık eden terör örgütü aynı zamanda bunu farklı platformlarla, farklı şekillerde değerlendirerek bize acılar yaşatmak istiyor. Toplum olarak moralimizi bozmayacağız, bu tür tahriklere ve yanlış bilgilere itibar etmeyeceğiz. Bin yıldır bu coğrafyada birlikte yaşadık, bundan sonra da sonsuza dek birlikte yaşama hedefine azla zarar verdirmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Öz, Garnizon Komutanı Akşit ve Emniyet Müdürü Köksal, terfi alan İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Metin Doğan, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Ender Türkyılmaz, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Erdoğan Boz, Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Aral, Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Okan Arslan ve Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü Şermin Köksal’a rütbelerini taktı. Terfi alanlar arasında yer alan ve 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Şermin Köksal’ın apoletini Trabzon İl Emniyet Müdürü olan eşi Murat Köksal taktı.
Kaynak: İHA