'Turkcell Yıldızlı Geceler'

Cengiz KurtoğŸlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü şženlendirici "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluşŸtu.

'Turkcell Yıldızlı Geceler'
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki "AşŸk'a Dair şžarkılar" konseri öncesi basın mensuplarının karşŸısına geçen KurtoğŸlu, büyük bir arzu ve istek üzerine konseri gerçekleşŸtirdiklerini söyledi.

Cengiz KurtoğŸlu, geçen yıl da aynı isimlerle Açıkhava'da konser verdiklerine dikkati çekerek, "Gerçekten yine bu kadroyla olmanın sevincini ve mutluluğŸunu yaşŸıyoruz" dedi.

Konsere beklenenin çok üzerinde bir ilgi gösterilmesine ilişŸkin KurtoğŸlu, "Kalplere gönderdiğŸimiz mesajlar hep doğŸru adreslere gitmişŸ ki bu şŸarkıları, çok saygıdeğŸer dinleyicilerimiz Harbiye'de dinlemek istediler. Biz de uzun yıllar boyunca okuduğŸumuz o şŸarkıları hem seslendireceğŸiz, hem de değŸerli müzik insanlarıyla birlikte sunacağŸız" ifadelerini kullandı.

Konserin açılışŸında sahne alan Hüsnü şženlendirici, repertuvarın herkesin çok sevdiğŸi, gönlünde yer eden şŸarkılardan oluşŸtuğŸuna vurgu yaparak, "TükeneceğŸiz", "Yalnızım Dostlarım", Kaybolan Yıllar" ve "Yemin Ettim" gibi sevilen şŸarkıları yorumladı.

Hakan Altun da bu konserin, geçen yıl verdikleri konserden çok daha özel olacağŸını ifade ederek, "Bu dörtlü toplandığŸında çok eğŸleniyor ve keyif alıyoruz. Bizim için her zaman önemli olan, yaşŸayan efsane dediğŸimiz Cengiz ağŸabeyin olması, keza Kutsi ve Hüsnü'nün olması" diye konuşŸtu.

Her birinin ayrı ayrı konserler verdiklerini kaydeden Altun, Açıkhava'daki konserde, merdivenlerde bile yer olmadığŸını aktardı.

Konserde "Hani Bekleyecektin", "Gönül Yarası", "AğŸlamak Yok YüreğŸim" ve "Telefon" isimli şŸarkıları yorumlayan Altun, "Gelenlere sonsuz teşŸekkür ediyorum. Burada olduğŸunuz için gerçekten çok mutluyuz" dedi.

"Nice Mutlu Yıllara" isimli sevilen şŸarkısıyla başŸlayan Kutsi ise konser için her birinin 7-8 şŸarkı hazırladığŸını dile getirerek, "şžarkılar, duygu yüklü şŸarkılar. Biz duygu yüklü şŸarkıları en iyi şŸekilde seslendirmeye çalışŸan müzisyenleriz" dedi.

Konserde sahneye en son çıkan isim olan Cengiz KurtoğŸlu, "Gece Olunca", "Büyümeyen Bebek" ve "Unutulan" gibi unutulmaz şŸarkılarını seslendirdi.

Kaynak: AA