Eymir Gölünde Bisiklet Keyfi

Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü gençleri spora ve bilgilenmeye teşvik etmek amacıyla Eymir Gölü’nde bisiklet turu gerçekleştirdi.

Eymir Gölünde Bisiklet Keyfi
Metin Alagöz ve Şehzade Gençlik Merkezi bünyesinde açılan Yaz Kursları ile 13 -17 yaş arası gençler, haftanın 5 günü renkli ve öğretici bir yaz tatili geçirme imkanı yakaladı. Her hafta farklı bir etkinliğin olacağı kurslarda ilk etkinlikte gençler Eymir Gölü’nde bisiklet turu gerçekleştirdi.

Eymir Gölü’nün etrafında pedal çeviren 55 öğrenci hem doğanın hem de temiz havanın tadını çıkardı.

Doğayla baş başa bir ortamda spor yapma imkanı yakalayan gençler, neşeyle pedallarını çevirdikten sonra eşsiz manzarayı cep telefonlarından çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

SOSYALLEŞEREK RENKLİ BİR YAZ TATİLİ GEÇİRECEKLER

Değerler eğitimi, gitar,yüzme, taekwondo gibi farklı alanlarda derslerin olduğu kurslarda her Cuma etkinlik günü olarak planlandı. İlerleyen günlerde kültür gezileri, paintball, ok atma gibi renkli etkinliklere de katılacak gençler, yeni arkadaşlıklar edinerek yaz tatilini öğretici ve eğlenceli aktivitelerle geçirme imkanına kavuşacak.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaz döneminde de eğitim sürecinin eğlenceyle birlikte devam ettiğini belirterek şunları söyledi; "Gençlerimizin sporla ve bilgiyle iç içe olmasını önemsiyor, Gençlik Merkezlerimizi de işin içine katarak çocuklarımızın yaz tatilini hem sosyalleşerek hem de eğlenerek nitelikli bir şekilde değerlendirmesini istiyoruz."
Kaynak: İHA