Davutoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinden ne çıkacak?

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, pazatesi günü görüşecek olan Başbakan Davutoğlu ile CHP Lideri Kılıçdaroğlu görüşmesinin bir değerlendirme toplantısı olacağını söyledi.

Davutoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinden ne çıkacak?
Davutoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinden ne çıkacak?
CHP ile yapılan koalisyon görüşmelerinin ardından Başbakan Davutoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ağustos Pazartesi günü saat 18:00'de görüşecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Habertürk ekranlarında 'Davutoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinden ne çıkacak?' sorusuna yanıt verdi.

Pazartesi günü Sayın Başbakan ile Kılıçdaroğlu arasında yapılacak görüşmenin nihai bir görüşme olmadığını belirten Ünal, 'Yani bir tamam mı, devam mı görüşmesi değil. Bir değerlendirme görüşmesi. Şu ana kadar yapılan istikşafi görüşmeler neticesinde her iki heyet kendi genel başkanlarına bir sunum yaptı. Pazartesi günü de Sayın Ömer Çelik'in ve Haluk Koç'un da aralarında bulunduğu 4'lü bir görüşme yapılacak' şeklinde konuştu.

Görüşmenin bir değerlendirme toplantısı niteliğinde olacağını vurgulayan Mahir Ünal, 'Çünkü biz en başından itibaren söylediğimiz her şeyi yaptık, söylemediğimiz hiç bir şeyi de yapmadık. Son derece açık, şeffaf, net ve samimi bir şekilde süreci yürüttük' ifadelerini kullandı.

'ERKEN SEÇİM SEÇENEĞİNİ KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL'

'Bu süreçte seçimin bize verdiği bir sorumluluk var' diyen AK Partili Ünal, 'Öncelikle bu sorumluluğun sonuna kadar yerine getirilmesi gerekiyor. Bu sorumluluğa dönük çalışmalar devam ederken ben erken seçim seçeneğinin konuşulmasını doğru bulmuyorum' dedi.

Ünal, MHP'ye görüşmeyle ilgili ise 'Bu süreçte tüm partilerle görüşeceğimizi baştan söyledik' açıklamasında bulundu. BEYAZ GAZETE