Babaeski'de Yol Yapım Çalışması

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışŸması sürüyor.

Belediye BaşŸkanı Abdullah Hacı, Hamidiye Mahallesi Kırklareli caddesinde devam eden çalışŸmaları incelemede bulundu.

Hacı, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, yol yapım çalışŸmalarının hızla sürdüğŸünü söyledi.

Asfaltlama çalışŸmalarının ana arterlerde yürütüldüğŸünü belirten Hacı, trafik akışŸının en yoğŸun yaşŸandığŸı caddelere öncelik verildiğŸini ifade etti.

Babaeski çehresinin değŸişŸmeye başŸladığŸını aktaran Hacı, yol yapım çalışŸmalarının ardından çevre düzenlemelerinin de yapılacağŸını kaydetti.

İlçenin üstyapı sorunlarını gidermek amacıyla gece gündüz çalışŸtıklarını vurgulayan Hacı, şŸöyle konuşŸtu:

''Babaeski Belediyesi olarak ilçemizi adeta başŸtan yaratıyoruz. Biten altyapı çalışŸmaları sonrası başŸlattığŸımız yol yapım çalışŸmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Söz verdiğŸimiz gibi yollarımızı yenilemeye, ilçemizi değŸişŸtirmeye devam ediyoruz. Daha yolun başŸındayız. Parke taşŸ ve asfaltlama çalışŸmaları bittiğŸinde değŸişŸimin ortaya çıkaracağŸı güzellik daha iyi fark edilecektir. VatandaşŸlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışŸmalarda bulunuyoruz. Bir yandan ana arterlerde asfaltlama çalışŸmaları sürerken diğŸer bir yandan ise bazı cadde ve sokaklarda parke taşŸı döşŸeme ve kaldırım düzenleme çalışŸmaları yürütülüyor. İlçe tamamen şŸantiye alanına dönmüşŸ durumda. LJalışŸmaları en kısa sürede tamamlayarak Babaeski'nin çehresini değŸişŸtireceğŸiz.''

Kaynak: AA