İngiliz Sanatçısı Craig David Antalya'da

Antalya'ya gelen İngiliz "rhythm and blues" (R&B) sanatçısı Craig David, EXPO 2016 Antalya sergi alanına fidan dikti.

İngiliz Sanatçısı Craig David Antalya'da
"Walking away", "Seven Days" ve Sting ile düet yaptığı "Rise and Fall" şarkıları ile tanınan İngiliz David, Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya sergi alanına geldi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılanan sanatçı, EXPO 2016 Antalya ile ilgili bilgi aldı. Alana manolya fidanı diken sanatçıya Danışman yardımcı oldu. İsim tabelasını ağacın gövdesine asan ve can suyu veren David, ağaç dikmenin önemini vurguladı.

"Burada ağaç dikmek inanın benim için konserden bile daha önemli" diyen David, şöyle konuştu:

"Sahne performansında bulunmayı çok seviyorum. İşimi büyük bir sevgi ile yapıyorum. Ama burada bu fidanı dikmek, üstelik ağaçların çokça katledildiği bir zamanda, nefes alabileceğimiz alanların hacmini artırmak adına bence çok önemli. Buna vesile olanlara çok teşekkür ederim."

Türkiye'yi sevdiğini, Türk hayranlarının da kendisini sevdiğini hissettiğini anlatan David, "İstanbul'a gittim, Antalya'ya geldim. Benim müziğime olan sevgileri inanılmaz. Ama şimdi burada toprağa diktiğim bir fidanım var. Bunun burada büyüyeceğini ve başka insanların da buraya gelip fidan dikeceğini biliyorum. EXPO açıldığında da burada bulunup sahne performansımı sergilemeyi çok isterim" dedi.

Danışman, Craig David'e EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık hediye etti.

Kaynak: AA