Şehit Er Medet Mat İçin Hatim İndirildi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde jandarma karakoluna patlayıcı yüklü traktörle yapılan intihar saldırısında şehit olan Adıyamanlı Jandarma Er Medet Mat’ın memleketi Adıyaman’ın Kâhta ilçesine bağlı ikizce köyünde yapılan taziyesinde Kâhta Diyanet-Sen temsilciği tarafından hatim indirilerek dualar okutuldu.

Şehit Er Medet Mat İçin Hatim İndirildi
Şehit olan Er Medet Mat için yapılan hatim programına AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, kurum amirleri ve birçok vatandaş katıldı.

Şiddet terörünün lanetlendiği ve kınandığı hatim programında kısa bir konuşma yapan Kâhta Diyanet-Sen Temsilcisi Nebi Yavaş, “Bugünlerde tüm milletimizle birlikte el ele verip birlik ve beraberliğin hâkim olması gerekmektedir. Elim bir saldırı sonucu Medet kardeşimizi şehit verdik. Bu vatan uğruna canını ortaya koyan Medet kardeşimiz ve tüm şehitlerimiz Allah’ın izniyle cennet mekânının en yüksek mertebesine inşallah ulaşacaklardır. Şehidimiz için hatim duası okuttuk. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Ailemizin ve tüm milletimizin başı sağ olsun. Bu güzel ülkemizin bekası için hayatını feda eden tüm şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA