Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede bulunan Kent Ormanı'nda ağaç çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışma yapıldığını bildirdi.

Yalova'dan Kısa Kısa
Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kent Ormanı'nda çam çeşidini azaltarak diğer türlerin artırılmasına yönelik çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Yeni dikilen ağaçların gelişimlerini düzgün bir şekilde gerçekleştirmeleri için gerekli sulama ve bakımlarının yapıldığını aktaran Oral, "Ağaç çeşitliliğini artırmaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ıhlamur, ceviz, erguvan, akasya ve kokulu ağaçlar dikildi. Ayrıca bu yıl bir kısım ağaçlarımız kuruyordu biz, hastalık bulaştığını düşündük. Yapılan incelemede ağaçların sıklıktan kurudukları anlaşıldı. Orman Müdürlüğü ekipleri de burada bir ağaç seyretme çalışması yaptı" ifadelerini kullandı.

- Kadıköy'de kanalizasyon çalışması

Kadıköy belde Belediyesi tarafından kanalizasyon çalışmaları yapılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün mahallelerde belediye ekiplerince kanalizasyon çalışması yapıldığını bildirdi.

Beldenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar yaptıklarını belirten Şahin, "Beldemizde, belediye ekiplerimizce gece gündüz demeden altyapı çalışmaları yürütülmektedir. Bu çalışmalarımızda bize destek veren Yalova Valiliği ve İl Özel İdaresine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA