Üniversiteye Kayıt Heyecanı
Trakya Çniversitesi'ne (TÇ) 2015-2016 eğitim-öğretim yılı kayıtları, Balkan Yerleşkesi'ndeki Balkan Kongre Merkezi'nde devam ediyor.

Çğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Yörük, şunları kaydetti:
"Emeği geçenleri çok teşekkür ediyorum. Güzel bir organizasyon yapmışlar. Çğrencilerimiz serin ve klimalı bir ortamda çok hızlı şekilde kayıt oluyorlar. Çğrencilerimiz kayıt oldukları anda onlara banka hesaplarının içerisinde olduğu kimlik kartlarını veriyoruz. Ayrıca, İngilizce muafiyet sınavını da aynı anda yapıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin ilk geldiği anda üniversitelerini sevmeleri, benimsemeleridir. O aidiyet duygusuna sahip olmalarını arzu ediyoruz. Eğitim öğretim hayatlarında tüm öğrencilere başarılar diliyorum."
Çğrencilerin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Yörük, aileleri de gösterdikleri ilgiden dolayı tebrik etti.
Eğitimin fedakarlık işi olduğunu belirten Yörük, "Ben ilk başta onlardan disiplinli olmalarını istiyorum. Nasıl başlarlarsa öyle gider. Çzellikle yabancı dile ve bilgisayar alt yapılarına çok önem vermelidirler. Çğrenciler iki ve dört yılda mesleki bilgilerini etap etap edinecekler. Rekabeti bir dünyada yaşıyoruz, işi baştan sıkı tutmalıdırlar" diye konuştu.
Yörük, Edirne'de üniversite okumanın barınma, ulaşım ve sosyal olanaklar açısından olumlu olduğunu dile getirdi.
Yörük, açıklamanın ardından fakültelerin kayıt masalarını inceledi ve Edirne Emniyet Müdürlüğü'nce, üniversiteye kayıt yaptırmak için kente gelen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla kurulan bilgilendirme standı hakkında bilgi aldı.
