Yalova'dan Kısa Kısa

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Yalova ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Küçükyılmaz, mesajında, Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi'yle Anadolu'nun ebediyen Türk yurdu olduğunu ifade etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Küçükyılmaz, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlık yaptığı Büyük Taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. 30 Ağustos 1922 tarihinin Türk tarihinde taşıdığı değerin çok iyi bilinmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

- 30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 30 Ağustos Zaferi'nin Anadolu'nun ebediyen Türk yurdu olduğunun kanıtladığını belirtti.

Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda silahlı kuvvetler ve tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da elde edilen büyük zaferle birlikte milletin ayrılmaz bir bütün olduğunun tüm dünyaya ilan edildiğini belirten Yılmaz, "Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.
Kaynak: AA