Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Hakkari'nin şžemdinli ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda şŸehit olan Astsubay Kenan Ceylan'ın cenazesi, memleketi Tokat'ın Zile ilçesinde son yolculuğŸuna uğŸurlandı.

Şehitlerimizi Uğurluyoruz
şžehit Ceylan'ın Türk bayrağŸına sarılı naaşŸı, Zile Devlet Hastanesi morgundan alınarak Zile Belediyesine ait cenaze aracıyla ilçedeki cemevine getirildi.

Zile Cezaevi'nde bulunan şŸehidin babası Tekin Ceylan, jandarmalar eşŸliğŸinde oğŸlunun cenaze törenine katıldı. Baba Ceylan, anne Güner ve çocukları Ebru ile Kemal, şŸehidin tabutuna sarılarak gözyaşŸı döktü.

şžehidin naaşŸı, cemevinde kılınan cenaze namazının ardından Zile KaymakamlığŸı önüne getirildi.

Baba Ceylan, burada, "Bize bu acıyı yaşŸatanlar da bir gün bu acıyı yaşŸarlar" dedi.

şžehidin cenazesi, İl Müftüsü Ahmet Erdem'in kıldırdığŸı cenaze namazının ardından Kızılca köyünde toprağŸa verildi.

Cenazeye, şŸehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Tokat Valisi Cevdet Can, Garnizon Komutanı Albay Adnan Arslan, AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, MHP Tokat Milletvekili Abdurrahman BaşŸkan, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşŸ katıldı.

Kaynak: AA