Fuar Temizliği
28 Ağustos’ta kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı öncesi Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler uluslararası organizasyona ev sahipliği yapacak Kültürpark ve çevresinde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

EKİPLER 24 SAAT ÇALIŞIYOR
İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olduğuna dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, bu tür dev bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Fuarı ziyarete gelen yerli ve yabancı konukların keyifli ve güzel bir fuar dönemi geçirmelerini istediklerini belirten Başkan Pekdaş, “İzmir Enternasyonal Fuarı kentimizin önemli bir markasıdır. Bu yıl 84’üncüsünü düzenlediğimiz bu büyük organizasyonun ilçemizde yapılıyor olması bizler için büyük bir gururdur. Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde yürütülün bu dev organizasyon öncesi biz de konuklarımızı daha temiz ve sağlıklı bir ortamda ağırlamak için çalışmalarımızı artırdık. Her gün on binlerce misafiri ağırlayacak olan Kültürpark Fuar alanının giriş-çıkışlarında ve alanı çevreleyen yollarda ekiplerimiz temizlik yapıyor. Daha temiz bir çevre için yürüttüğümüz çalışmaları fuar boyunca sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın ve konuklarımızın daha temiz ve sağlıklı bir ortamda keyifli bir fuar süreci geçirmesini amaçlıyoruz" diye konuştu.
