Başarılı Girişimcilere Sertifikaları Verildi

Kızıltepe Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliğiyle açılan "Uygulamalı Girişimcilik" eğitiminde başarılı olan 27 girişimciye sertifikaları verildi.

Başarılı Girişimcilere Sertifikaları Verildi
Kızıltepe Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, genç girişimcilere her zamanınkinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

KOSGEB'in, 1998 yılından bu yana etkin çalışmalarda bulunduğunu dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"Biz Kızıltepe Ticaret Borsası olarak KOSGEB yetkilileri ve değerli eğitimcimizin katkılarıyla 8-23 Eylül 2014 tarihleri arasında 15 gün toplam 70 saat eğitim vermek suretiyle, 29 girişimcimize sertifika verebilmenin mutluluğunu yaşadık. İkinci kez 8-19 Haziran 2015 tarihleri arasında aynı amaçla 27 eğitimcimiz bu eğitimde başarı göstererek sertifika almaya hak kazanan tüm girişimcilerimizi ayrı ayrı kutluyorum. KOSGEB, Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programı neticesinde risk alabilen, farkındalık oluşturan araştırmacı ve yenilikçi, kendi işinin patronu, vizyon ve misyon sahibi siz yeni girişimci adaylarının en kısa zamanda işletmenizi kurarak hazırlayacağınız iş planlarıyla 30 bin hibe desteği, 70 bin kredi desteği vererek iş yeri açmada ve cesareti olan insanlara öncü olmuşlardır. Bundan dolayı KOSGEB yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Daha sonra başarılı olan 27 girişimciye sertifikaları verildi.

Kaynak: AA