AESOB Üyeleri, Kaymakam Özgödek'i Ziyaret Etti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) üyeleri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek'i makamında ziyaret etti.

AESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hamdullah Suphi Özgödek'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sevimçok, ziyarette yaptığı konuşmada, Kaymakam Özgödek'e yeni görevinde başarılar diledi. Kepez'de yaklaşık 16 bin esnaf bulunduğunu belirten Özgödek, Antalya'nın artık bir dünya kenti olduğunu kaydetti.

Kepez bölgesinde ticaret yapmanın da yaşamanın da güzel olduğunu vurgulayan Sevimçok, şöyle konuştu:

"Antalya'da 1980'lerden sonra makro seviyede büyümeye başladı. Antalya'nın bazı binaları artık çok eskidi. Kent merkezinde çarpık bir yapılaşma oldu ve denizden gelen esintiler Antalya'nın penceresi haline geldi. Buna rağmen Güllük, Şarampol ve Kazım Özalp caddeleri dışında pencere konumunu üstlenecek başka bir cadde bulunmuyor. Denize paralel yollar Antalya için oldukça önemlidir. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda Antalya daha rahat nefes alacaktır."

Kaymakam Hamdullah Suphi Özgödek ise Antalya'da diğer illerde de olduğu gibi hızla gelişip büyüme neticesinde karşılaşılan bir takım olumsuzluklarla karşı karşıya olduğuna işaret etti.

Antalya'nın bir turizm kenti olması nedeniyle çok hassas konumda bulunduğunu vurgulayan Özgödek, Kepez Kaymakamlığı olarak esnafın yararına olacak yeni fikir ve projelerde her zaman için işbirliği yapılabileceklerini ve kaymakamlığın kapılarının herkese açık olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA