Şehit Ateşi Kahramanmaraş'a Düştü
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Ahmet Bıçakçı’nın memleketi olan Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

ŞEHİDİN ANNESİ MERYEM BIÇAKÇI: "OĞLUMLA İKİ GÜN ÖNCE KONUŞTUK"
Şemdinli’de şehit düşen Uzman Onbaşı Ahmet Bıçakçı’nın annesi Meryem Bıçakçı şehit oğlu ile iki gün önce telefon ile görüştüklerini belirterek, "Anne dedi.
Ben çok iyiyim burada bir şey yok dedi.
En son da Ramazan Bayramı’nda gelmişti. Gitme oğlum dedim. Ahmet’im gözleri gülen Ahmet’im" şeklinde konuştu.
Şehidin babası Hüseyin Bıçakçı’nın ise oğlunun şehit haberi geldiği sırada Kahramanmaraş il merkezine gittiği, şehit Ahmet Bıçakçı’nın bu yıl sözleşmesinin biteceği için oğlunun isteği üzerine tekrar sözleşme yapmak için bazı evraklar hazırladığı öğrenildi. Şehit Ahmet Bıçakçı’nın bekar olduğu ve cenaze töreninin Andırın ilçesinde yapılarak yine Andırın ilçesine defnedileceği öğrenildi.
