Sahibinden.Com'dan Apple Watch Desteği

iOS uygulamasının 2.4.1 versiyonunu hayata geçiren sahibinden.com, Apple Watch desteğŸi sunan yeni uygulamasıyla kullanıcılarına mobil dünyada daha kolay erişŸim imkanı sunacağŸını duyurdu.

şžirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, mobil platformdaki yeniliklerine 2015 yılında da hız kesmeden devam eden sahibinden.com, iOS uygulamasının 2.4.1 versiyonunu hayata geçirerek, "Apple Watch" desteğŸi de sunan yeni uygulamasıyla kullanıcılarına mobil dünyada daha kolay erişŸim imkanı sunmayı hedefliyor.

sahibinden.com'un Apple Watch uygulaması, üyelerin ilanları ve GeT satışŸları ile ilgili bilgilendirmeleri almalarına ve kendilerine diğŸer üyeler tarafından gönderilmişŸ mesajlara konuşŸarak yanıt gönderebilmelerine imkan tanıyor.

Dünyanın en büyük Türkçe içerikli web sitesi olma özelliğŸi taşŸıyan sahibinden.com, mobilde de Türkiye'nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alıyor. Temmuz 2015 verilerine göre iOS'ta 1,3 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaşŸan sahibinden.com, mobil uygulamalardaki trafiğŸiyle de sektörde öncü konumda bulunduğŸunu açıkladı.

Kaynak: AA