Muratpaşa'da Belediye Hizmetleri

Muratpaşa Belediyesi'ne ait üretim tesislerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Muratpaşa'da Belediye Hizmetleri
Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki seramik, heykel, ahşap, metal bakım ve onarım atölyeleri ile bitki üretim tesislerinin fabrika gibi çalıştığı belirtildi.

Kent mobilyaları, sanat eserleri, bitki ve fidan üretilen tesislerin aynı zamanda büyük oranda tasarruf sağladığı vurgulandı.

Tesisleri gezerek çalışmaları inceleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın çalışanları kutladığı aktarılan açıklamada, Uysal'ın Park ve Bahçeler Müdürü Feyyaz Yıldırım'dan bilgi aldığı ifade edildi.

Uysal'ın burada yaptığı konuşmada, hizmette tasarruf olmayacağına belirterek, gerek bütçe gerek personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri kendi tesislerinde ürettiklerini söylediği kaydedildi.

Parklara ve diğer kamu alanlarına yönelik üretimle önemli oranda tasarruf sağlanırken, hizmetin en iyisini verdiklerini dile getiren Uysal'ın, "Tüm atölyelerimiz, tesislerimiz, Muratpaşamız, Antalyamız ve komşularımız için üretim yapıyor. Üretimin yanı sıra, bakım onarım çalışmalarımız da kendi personelimizce kendi tesislerimizde yapılıyor" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak: AA