84. İzmir Enternasyonal Fuarı'na Doğru

84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl ilk kez "Fuar Sanat SokağŸı" kurulacağŸı bildirildi.

İZFAşž'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 AğŸustos-6 Eylül tarihleri arasında Kültürpark uzun havuz etrafında yer alacak Fuar Sanat SokağŸı'ndaki atölyeler, fuar süresince ücretsiz hizmet verecek.

Karikatür, resim, mask, çini, cam, kumaşŸ el boyama, ebru, çanta, toka, el baskı atölyeleri gibi birçok atölye çalışŸmasının yer alacak.

- Fuar'da kültür-sanat

84'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl çeşŸitli etkinliklere ev sahipliğŸi yapacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı, konserler, "Sinema Burada Festivali", yaz sineması, tiyatrolar, "ǖzgür Mikrofon SöyleşŸileri", seminerler, sergiler, sanat sokağŸı, atölyeler, karnaval, "Fuar LJocuk Köyü" ve daha birçok etkinliğŸe ev sahipliğŸi yapacak.

Etkinlikler kapsamında fuar süresince şŸarkıcı, yazar, gazeteci, oyuncu, yönetmen, müzik grubu, tiyatrocu gibi konusunda uzman birçok konuk 84. İEF'ye gelecek.

- Konserler

84'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşŸtirilecek konserlerde 29 AğŸustos gecesi MFǖ, 30 AğŸustos'ta Funda Arar, 2 Eylül'de şžebnem Ferah ve fuarın son gecesi 6 Eylül'de de Mabel Matiz sahne alacak.

1 Eylül'de KardeşŸ Türküler özel konseri gerçekleşŸtirilecek. 4 Eylül'de Gökhan Türkmen ve 5 Eylül'de de Hadise fuar ziyaretçileriyle buluşŸacak.

Kaynak: AA