Suriye Sınırındaki Gelişmeler
Suriye'nin Halep şehrine bağlı Careblus kasabası sınırında bulunan Karkamış ilçesine gelen çok sayıda yerli ve yabancı medya mensubu, sınırın karşısındaki gelişmeleri buradan takip ediyor.

Terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunan Cerablus kasabasındaki gelişmelerin çıplak gözle izlenebildiği ilçede bulunan onlarca yerli ve yabancı medya mensubu, yaklaşık 15 gündür gelişmeleri takip ediyor.
İlçedeki gazeteciler, sıklıkla duyulan çatışma seslerini merkezlerine ulaştırabilmek için genellikle bazı binaların duvarlarını kendilerine siper ederek çalışıyor. Konaklayacak bir otel olmaması nedeniyle geceleri araçlarında veya banklarda geçiren medya mensupları, daha iyi görüntü alabilmek amacıyla zaman zaman da bazı vatandaşların evlerinin çatılarına da çıkıyor.
