Akit'ten Hakan Şükür'e: Hain! Paralel Hakan

Yeni Akit Gazetesi, AK Parti Eski milletvekili Hakan Şükür için sert ifadeler kullandı.

Akit'ten Hakan Şükür'e: Hain! Paralel Hakan
Siirt'teki 8 şehit haberi Eski AK Parti milletvekili Hakan Şükür'ü isyan ettirdi. Hakan Şükür Twitter'dan hükümete sert eleştirilerde bulundu.

Siirt'te askeri araca bombalı saldırı sonucu 8 askerimiz şehit oldu. Birçok yaralının da olduğu söyleniyor. Bu acı haber Türkiye'yi yasa boğarken, bazı de sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirmekte gecikmedi.

HAKAN ŞÜKÜR YİNE İŞİ CEMAATE BAĞLADI

Bu duruma tepki gösterenlerden biri de Eski AK Parti milletvekili (Hain) Hakan Şükür oldu… Şükür işi cemaate bağlamayı da ihmal etmedi. Hakan Şükür şehit olaylarından hükümetin sorumlu olduğunu iddia ederek haddini aşan sözler sarf etti.

İŞTE HADSİZLİK ÖRNEĞİ O SÖZLER:

-Hergün şehit haberleri yeri göğü ağlatırken siz sürün saltanatınız. Allah bunun hesabını sorar''

-Ülkeyi viran ettiniz, PKK'yı yeniden dirilttiniz. Şehitler bırakmasın yakanızı.

-Milletin şehit haberleriyle yürekleri dağlanırken, yüzsüzce, kindarca binlerce polisle okullar basıyordunuz. Siz nasıl insanlarsınız.

-Siirt'te 8 şehit verdik. Sırf bugün öğleden sonra. Kiminiz muhtarlara, kiminiz müftülere konuşurken anaları ağlattınız.i Eski AK Parti milletvekili Hakan Şükür'ü isyan ettirdi. Hakan Şükür Twitter'dan hükümete sert eleştirilerde bulundu.

Yeni Akit Gazetesi ise internet sitesinde Hakan Şükür için sert ifadeler kullandı. İşte Yeni Akit'in o haberi;

Paralel Cemaatin baş tetikçilerinden ve ihanet ekibinden olan Hakan Şükür, 8 şehit olayını bahane edip işi cemaate bağladı. Şükür haddini aşarak hükümete yönelik sert sözler sarf etti.


Akit'ten Hakan Şükür'e: Hain! Paralel Hakan