Yaz Akşamları Sinema İle Renkleniyor

Odunpazarı Belediyesinin, "Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!" sloganıyla başlattığı yazlık sinema gösterimleri son olarak Odunpazarı Meydanı’nda ve Gültepe Mahallesi’nde gerçekleşti.

Yaz Akşamları Sinema İle Renkleniyor
Yaz akşamlarını evlerinde oturmak yerine, sinema gösterimlerine gelerek renklendiren vatandaşlara, Odunpazarı Belediyesi tarafından patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleştirilen sinema gösteriminde Belediye Başkanı Kazım Kurt, vatandaşlar ile birlikte, usta sanatçı Şener Şen ve Uğur Yücel’in başrol oynadığı “Eşkıya” filmini seyretti. Yazlık sinema gösterimlerinin bir diğeri ise Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Salih Zeki Anadolu Lisesi’ni dolduran vatandaşlar yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı "Babam ve Oğlum" filmini izledi. Odunpazarı Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen sinema günlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten belediye yetkilileri, eski zamanlardan kalma yaz sinemalarını andıran bir organizasyon ile Eskişehirlilere nostalji dolu geceler yaşatmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA