AFAD-Sen'den Bartın AFAD'a Ziyaret

AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik, Bartın İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

AFAD-Sen'den Bartın AFAD'a Ziyaret
AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik, beraberinde AFAD- SEN Genel Başkan Yardımcısı Murat Aldağ ile birlikte Bartın İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Çelik, sohbet havasında geçen ziyarette Bartın AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette bir açıklama yapan AFAD- SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik;"Daha önce biz yerel yönetimdeyken yerel yönetim hizmetleri sınıfında olduğumuz zaman ki ekonomik anlamdaki katkılar farklıydı. Türkiye’nin 81 İlinde mağduriyetler yaşandı. Bu mağduriyetler yaşanırken mevcut sendikaların AFAD için hiç bir şey yapmadığını gördük. Biz en iyisiyiz demelerine rağmen hep geriye doğru gittiler. Biz kendi hakkımızı kendi sorun ve sıkıntımızı AFAD çalışanı içinde bir arkadaşımızın katkısı yapılması halinde daha faydalı olacağını düşündüğümüz için bu çıktık. Ziyaret amacımız hem tanışmak hem de görüş alış verişinde bulunmak bizleri kabul ettiğini için teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra AFAD - SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik Bartın AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz be personel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA