'Kirvem Belediyem Olsun'

Haliliye Belediyesi tarafından "Kirvem Belediye Olsun" sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonda 23 çocuk sünnet ettirildi.

'Kirvem Belediyem Olsun'
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen sünnet şöleni kapsamında ilk etapta 23 çocuk Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sünnet ettirildi.

Sünnet olan çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketlerini sünnet olan çocuklara takdim etti.

Demirkol, Haliliye Belediyesinin sosyal belediyeciliğin iyi örneklerini oluşturma çabası doğrultusunda etkinliklere devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"En sağlıklı ortamda, en ehil uzmanlarımızın denetiminde kontrolünde sünnet programımız başladı ve müracaatlarımız devam etmektedir. Bu hususta bize gerekli desteği verdikleri için Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Mehmet Gülüm Bey'e ve Hastane personelinin tümüne, tüm doktorlarımıza, tüm yardımcı sağlık personellerine, hizmetlisine herkese teşekkürü bir borç biliyorum."

Sünnet şölenine müracaatların 14 Ağustos Cuma gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Kaynak: AA