Turkcell Yıldızlı Geceler

ǜnlü sanatçı Bülent Ortaçgil, Birsen Tezer ve Hüsnü Arkan, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında hayranlarıyla buluşŸtu.

Turkcell Yıldızlı Geceler
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserde sahne alan ünlü sanatçı Ortaçgil, "Bu Su Hiç Durmaz", "Bu İşŸ zor Yonca", "DeğŸirmenler" ve "Benimle Oynar mısın" gibi sevilen şŸarkıların yanı sıra "Kimseye Anlatmadım"ı Birsen Tezer'le birlikte yorumladı.

Konserde, Ortaçgil'den önce sahne alan Tezer ise "İki Cihan" albümünden "Kusura Bakma", "Bilsen","Delikanlı", "LJal Kapımı", "Balıkesir" ve "BoşŸver"i seslendirdi.

Birsen Tezer'in "YağŸmurlar", "ǖyle Bir Rüya" ve "HoşŸgeldin" şŸarkılarını birlikte yorumladığŸı, söz yazarı, besteci ve Ezginin GünlüğŸü grubunun eski vokalisti Hüsnü Arkan, "Ebruli", "Sigaramın Dumanına Sarsam", "Senin Gibi" ve "Zerdaliler" isimli eserleri hayranları için söyledi.

Arkan, şŸarkılarını "barışŸ" için söylemek istediğŸini belirterek, "Galiba en çok ihtiyacımız olan şŸey bu. Bir şŸarkıcı olarak, bu isteğŸimizi, bu dileğŸimizi dile getirmeye çalışŸacağŸız şŸarkılarımızla. BaşŸka da birşŸey düşŸünmediğŸimize inanın. Kalbinizdeki barışŸ isteğŸi, dileğŸi hiç bitmesin" ifadelerini kullandı.

Konsere sanatseverler yoğŸun ilgi gösterdi.

Kaynak: AA