Şamil Tayyar'dan Paralel Yapı'ya sert yanıt

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Türkiye'yi Amerikan taşeronluğu ile suçlayan Paralel Yapı hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Şamil Tayyar'dan Paralel Yapı'ya sert yanıt
Şamil Tayyar'dan Paralel Yapı'ya sert yanıt
Paralel yapının Türkiye'yi Amerika'nın taşeronu olmakla suçlamasının anlamsız olduğunu söyleyen Tayyar 'Paralel yapının Türkiye'nin Amerika'nın taşeronluğunu yaptığına dair kaygıları varsa, önce kendileri bu görevlerini bir iade etsinler. Fethullah Gülen Amerika'da rehin, kalkmış hükümeti Amerika'nın taşeronluğunu yapmakla suçluyor. Oturun önce kendinize bir çeki düzen verin.' dedi.

'ÖNCE HOCAYI GETİR DE...'


Tayyar, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Eğer bugün paralel yapı, gerçekten kendi hür özgür bağımsız iradeleriyle Türkiye'de siyaset yapıyor ise, önce bir hocayı Pensilvanya'daki malikaneden çıkar getir bir Türkiye'ye ondan sonra da sağa sola laf yetiştir.

'BEN BİLE VİZESİZ ABD'YE GİDEMEM'


O malikane öyle bir korunuyor ki, ben milletvekili olarak Amerika'ya gitmek istesem, diplomatik pasaportum olduğu halde, vize almam gerekiyor. Bir milletvekili Amerika'ya vize ile giriş çıkış yapabiliyorsa, Fethullah Gülen'in özel korumayla Amerika'da nasıl yaşadığının çok daha özel sebeplerinin olması gerekir. Sen önce bunu bir sorgula da, kalk taşeron falan de.

BEYAZ GAZETE