Başkan Böcek, 'Bu Birlikteliğimiz Daim Olsun'

Konyaaltı Belediyesi tarafından Konyaaltı ilçe protokolü ve belediye çalışanları için iftar yemeği düzenledi.

Başkan Böcek, 'Bu Birlikteliğimiz Daim Olsun'
Konyaaltı Belediyesi, birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayında, geleneğini sürdürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Ömer Dalbudak, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, Konyaaltı ilçe muhtarları, Antalya Konyaaltı Turizm Kültür ve Eğitim Vakfı (KONTEV) üyeleri, Batı Antalya Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) üyeleri, Konyaaltı Kaymakamlığı birim müdürleri, Konyaaltı Belediyespor temsilcileri ile Konyaaltı Belediyesi personeli ve şehit aileleri ve gazilerin katıldığı iftar yemeği düzenledi.

Başkan Böcek, iftara katılan misafirleri tek tek kapıda karşıladı. İftar programında katılanlar yemek boyunca semazen gösterisi ve Tasavvuf Müziği dinletisi sürpriziyle hoş bir zaman geçirdi. Başkan Muhittin Böcek, birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan’da bir geleneği daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Böcek, “Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün en sıcak yaşandığı aylardan biridir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal yardımlarımız devam ediyor. Her hafta bir birinden değerli sanatçıların sahne aldığı Ramazan etkinliklerimiz tüm hızıyla sürüyor. Kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışarak, Konyaaltı’nı bugünlere taşıdık. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Kaynak: İHA