Altın Fular 34 Bin Lira
Bursa’da tarihi Kapalıçarşı’daki bir kuyumcunun vitrininde sergilediği 115 santimetre uzunluğunda ve 166,20 gram ağırlığındaki 22 ayar altın fular 34 bin liralık fiyatıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

İtalya’da tasarlanan ve İstanbul’daki toptancılar vasıtasıyla temin edilen altın fular, sergilendiği Bursa Kapalıçarşı’daki bir kuyumcu vitrininde büyük ilgi görüyor. Örgü kısmı 95 santimetre olan, iki ucunda onar santimetrelik ince altın zincirler bulunan saçaklarıyla 115 santimetre uzunluğa ve 5 santimetre ene sahip altın fular, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.
SORANI ÇOK ALICISI YOK
Fuları sergileyen Blue Diamont, mağazanın sahibi Gülay Durmuş, “Altın fuları yerli ve yabancı bir çok turist soruyor ama alıcısı yok meraklılarını bekliyoruz” dedi.
Mağazalarında farklı ürünleri satışa sunduklarını ifade eden Durmuş, "Mağazayı açmadan önce vitrinimiz farklı olsun, bize özel olan bir şey olsun diye çok uğraştık. Toptancılarımız genelde İstanbul’da. Yaklaşık 15 gün sürekli gidip geldik. Fuları bayanların yanında erkeklerde çok soruyor. Soranlar fiyatını sorunca şuan sadece bakmakla yetiniyor” şeklinde konuştu.
