Yılmaz da 'Dinsiz CHP' polemiğine katıldı

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Dinsiz CHP polemiğine katıldı.

Yılmaz da 'Dinsiz CHP' polemiğine katıldı
Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Dinsiz CHP polemiğine katıldı. Yılmaz, 'CHP Dinsiz demek gaflet ve delalettir. MHP basiretsiz açıklamalarla her gün irtifa kaybediyor' dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun dün yaptığı açıklamaları değerlendirdiği bir yazılı açıklama yaptı.

'Sayın MHP vekili Halaçoğlu'nun açıklamaları kan dondurucu niteliktedir' diyen Yılmaz, 'Bu ülke insanına dinsiz ya da dinsiz algısı nitelemesi son derece talihsiz basiretsiz ve basit bir açıklama olmuştur. Memleketin insanlarını ayrıştıran dinli dinsiz ayrımına muhatap bırakan açıklamalar MHP üst yönetiminin basiretsizliği ve ülke yönetme kapasitesine haiz olmadığının en açık belirtisidir' şeklinde konuştu.

MHP derhal bir kongre ile genel başkan değiştirmelidir

Bugün gelinen noktada insanların MHP üst yönetimine kredi vermediğini söyleyen Yılmaz, 'Bu yapı ne yazık ki milli iradeyi de ipotek altında tutmakta ve milliyetçi oyları etkisiz ve işe yaramaz hale getirmektedir. Dün başka bir şey bugün daha başka şeyler söyleyen MHP yönetimi ciddiyetten uzak hareket etmektedir' ifadelerini kullandı. Yılmaz şunları kaydetti:

Dün Bahçeli bugün bir başkası

'Bahçeli Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu CHP ile ortak aday göstermedi mi? Aradan üç ay dahi geçmeden ne oldu da CHP üst yönetim tarafından dinsiz ve Bahçeli tarafından da şeytan ilan edildi? Bu kadar dönek tutumu millet ne yazık ki affetmiyor. Olası bir erken seçime MHP Bahçeli dışında bir genel başkanla gitmelidir.' BEYAZ GAZETE