Kızıltoprak'ta İftar
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kızıltoprak Mahallesi’ndeki Ramazan etkinliğinde; “Yol yapılır, kaldırım düzenlenir ama tüm Muratpaşa yaşayanları ile komşuyuz diyemiyorsak diğer hizmetlerin anlamı olmaz” dedi.

HİZMETLER NASIL ANLAM BULUR
Muratpaşa’da yaşayanları ile kalp kalbe olmaya çalıştıklarına vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kaldırımlar düzenlenir, çöp konteynerleri yeraltına alınır, yılda 60 park, kreş, okullara spor salonu, yaşlıevleri, engelsiz kafeler ve yollar yapılır, yapıyoruz da. Eğer, tüm Muratpaşa yaşayanları ile komşuyuz diyemiyorsak, komşumuz açken tok yatmıyorsak, bu gökkubbe altında lokmamızı paylaşamıyorsak, yapılan diğer hizmetlerin anlamı olmaz.”
Başkan Uysal, iftara katılan çocukların, halı saha taleplerini değerlendirmeleri için ilgili birimlere de talimat verdi.
