İHH'dan 2 Bin 500 Kişilik İftar

İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar şžubesi, "KardeşŸçe PaylaşŸalım" sloganıyla 2 bin 500 kişŸilik iftar programı düzenledi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Açık Otoparkında düzenlenen iftar yemeğŸinde yaptığŸı konuşŸmada, böylesine önemli kardeşŸlik sofrasında bulunmaktan mutluluk duyduğŸunu belirtti.

Kimsesiz ve yardıma muhtaç kimselere bu ve buna benzer etkinliklerle yardım edilmesi gerektiğŸini aktaran Güner, "Bizlerinde onların yanında olduklarını asla unutmasınlar. Rabbim tutulan tüm oruçları kabul etsin" diye konuşŸtu.

Belediye BaşŸkanı Burhanettin LJoban ise İHH'nın kardeşŸçe paylaşŸalım sloganı altında düzenlenen iftar programlarına katılmaktan mutluluk duyduğŸunu ifade ederek, "İHH'ya gönül vermişŸ herkese teşŸekkür ediyorum. Bu programda emeğŸi geçen herkese teşŸekkür ediyorum"

İHH şžube BaşŸkanı Ahmet Ertürk ise iftar programına katılan herkese teşŸekkür ederek, kimsenin kimseye yabancı olmadığŸını belirtti.

İHH'nın bugünlere gönüllülerin sayesinde geldiğŸini aktaran Ertürk, "Rabbim bu yaptıklarımızı zayi etmesin. İHH her zaman sahabelerin, medeniyetin ve Osmanlının izini takip eder. Böyle bir etkinlik düzenlemekten mutluluk duyuyoruz" şŸeklinde konuşŸtu.

Kaynak: AA