Hastanenin Hemen Yanı Başında !
İzmir’in Konak ilçesinde Fen Bilimleri Lisesi olarak açılması planlanan binada yangın çıktı. Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nin hemen yanındaki binada çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

HASTANENİN HEMEN YANINDA ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU
Fen Bilimleri Lisesi olarak 2015-2016 yılında eğitim öğretime açılması planlanan binada çıkan yangın, hemen yanındaki hastanede paniğe neden oldu. Çıkan yangın sonrası etrafı kaplayan yoğun duman Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde bulunan çalışanları ve hastaları tedirgin etti. Dışarıya çıkan hasta ve çalışanlar yangını meraklı gözlerle izlerken, bazıları da telefonlarına sarılarak yangını kaydetti.
BİNA SAHİBİ YANGINI DUA EDEREK İZLEDİ
Çıkan yangın sonrası olay yerine gelen bina sahibi Hakan Dinçarslan, endişeli bir yangını izledi. Dinçarslan, yangına müdahale eden itfaiye ve polis tarafından sakinleştirildi. Binanın yandığını gören ve dua etmeye başlayan Dinçarslan, Allahu Ekber, Allahu Ekber diyerek Allah’a yalvardı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
