Akdoğan Ve Güllüce, Mamak'ta İftara Konuk Oldu

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı’nın, Temmuz Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı iftar eşliğinde yapıldı.

Akdoğan Ve Güllüce, Mamak'ta İftara Konuk Oldu
AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı’nın, Temmuz Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı ve devamında düzenlenen iftar programı Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşti.

Düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Ankara Milletvekilleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, teşkilat mensuplarının Ramazanlarını tebrik ederek, “Ramazan ayı vesilesi ile hem iftar programımızı hem de danışma meclisimizi bir araya getirdik. Hedefi olmayan insan nasıl başarılı olamaz ise hedefi olmayan teşkilatlardan da başarı beklenemez. Ak kadrolarımızla hiç durmadan yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Mamak Belediye Başkanı Akgül, “Mamak’ın daha iyi noktaya ulaşması için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız AK Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikteyiz. Ramazan ayı, birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı bir ay. Mamak Belediyesi olarak 6 yıldır mahalle iftarları kapsamında genci, yaşlısı, zengini, fakiri aynı sofranın etrafında buluşturuyoruz. Bizler bu güzellikleri burada paylaşırken, dünyanın dört bir yanında zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimizi hatırlayıp dualarımızda yer verelim. Sahip olduğumuz nimetlerin ve güzelliklerin kıymetini bilmeli ve şükretmeliyiz” diye konuştu.

SEÇİMLER MUHASEBE GÜNLERİDİR

Ramazanın kardeşlik, rahmet, bereket, yardımlaşma ayı  olduğunu kaydeden Akdoğan, garip gurebaya, öksüze ve yetime, nerede bir yardım isteyen ve medet uman varsa onlara kucak açtıklarını dile getirerek, Türkiye’ye sığınanlara kucaklarını açtıklarını ifade etti.

Bir nefis muhasebesi yapmak için ramazanın bir vesile olduğuna dikkat çeken Akdoğan, hem kişisel tekamül için hem de sosyal olarak ramazanın muhasebe fırsatı verdiğini söyledi.



Aynı şekilde seçimlerin de siyasetin muhasebe günleri olduğunu vurgulayan Akdoğan, "7 Haziran’da bir muhasebe yaptık. Milletimiz bizim önümüze bir karne koydu ve o siyasi muhasebeyi hep birlikte 7 Haziran’dan beri yapıyoruz. Bütün gruplarımızla, gençlik, kadın kollarımızla, MYK ile MKYK’mız ile Bakanlar Kurulumuz ile hep birlikte değerlendiriyoruz. Çünkü seçmen ne yaparsa doğrusunu yapar. Ne derse doğrusunu der. O mesajı doğru anlamamız lazım. Doğru analiz etmemiz lazım. Gerekiyorsa yanlışlarımızı düzeltmemiz lazım. Özeleştiri yapmamız lazım. Bir yerlerde hata varsa onu düzeltmek lazım. Bu yüzden seçimler  muhasebe günleridir " ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA