'Ramazanda Caz'

"Ramazanda Caz" festivalinin açılış konserinde Okay Temiz ile Roman Orkestrası sahen aldı.

'Ramazanda Caz'
Bu yıl altıncısı düzenlenen festival kapsamında Uniq Açıkhava Sahnesi'nde izleyiciyle buluşan Okay Temiz, sevilen şarkıları yorumladı.

Sanatçıya konserde, klarnette Yarımdünya Hasan, davulda Hacı Rüstem Çembeli ve zurna virtüözü Ahmet Özden'den oluşan Roman Orkestrası eşlik etti.

Devlet Sanatçısı unvanına sahip olan Temiz, bugüne kadar Avrupa, Amerika ve Hindistan'da yaklaşık 3 bin 300 konser verdi, 350 festivale katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Hakan Erdoğan Productions tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında yarın, "Only Lovers Left Alive" filminde söylediği şarkıyla ün kazanan Yasmine Hamdan, izleyiciyle buluşacak.

Razamanda Caz'da, 9 Temmuz Perşembe günü, Fransız Roman Caz geleneğinin önde gelen temsilcilerinden kemancı Pierre Blanchard & Gypsy Jazz Quartet sahneye çıkacak.

10 Temmuz'da Andre Manoukian Quartet konseriyle devam edecek olan festival, Charles Aznavour'un beraber en sık konser verdiği ünlü Fransız piyanistin Quartet'ine, Fransa Sarayı Bahçesi evsahipliği yapacak.

Festival 11 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Kaynak: AA